середу, 11 січня 2017 р.

Рік Вогняного Півня

Східний покровитель 2017 року

 Особливості Вогняного Півня

Цей східний символ Китайського календаря по праву вважається одним з найбільш цікавих і яскравих. Він має масу особливостей, кожна з яких заслуговує окремої уваги.

1. Трудоголік
Мабуть, головною особливістю символу 2017 року є величезна тяга до успіху. Вогненний Півень готовий прокидатися ще до сходу сонця, щоб з самого ранку почати втілювати в життя ті справи, які наблизять його до мети. Ну а так як у цьому році особливим впливом буде користуватися Марс, то Червоний Півень не зупиниться ні перед чим, щоб домогтися свого.

Приділяючи велику частину свого часу роботі, Півень ризикує зіпсувати відносини зі своїми рідними. І хоча його головною метою «пошук зерна для своєї сім’ї», але саме це може стати справжнім каменем спотикання в побудові хороших відносин з близькими людьми. Тому в 2017 році потрібно постаратися приділяти увагу не тільки своєю роботі та процесу досягнення поставлених цілей, але і своєї сім’ї. Все це сприятливо позначиться на мікрокліматі в будинку.

2. Домосід
На відміну від вітряної Мавпи, яка любить гуляти і веселитися в самих різних місцях, Півень віддає перевагу проводити свій вільний час вдома. Тут він відчуває себе максимально комфортно і затишно. Так що гучні вечірки та масштабні заходи не для нього. Червоний Півень відпочиває вдома, де він може побути зі своєю сім’єю, шанувати і спокійно поміркувати про свої плани та цілі.
3. Лідер
Люди, народжені під знаком Півня, по своїй натурі є справжніми лідерами. Вони можуть повести за собою людей, надихнувши їх на всілякі звершення. Вогненний Півень щиро вірить у людей, які його оточують, і завжди нагадує їм про це, тим самим мотивуючи їх на виконання найважчих завдань. Його лідерські здібності допомагають домагатися поставлених цілей в найкоротші терміни.
4. Чудовий керівник
Вогненний Півень є не лише природженим лідером, але і чудовим керівником. Він здатний брати на себе відповідальність, що в наш час є великою рідкістю. Його чудові керівні навички поєднуються з величезною працьовитістю. Це дозволяє йому домагатися успіху в будь-яких починаннях. Ну а 2017 рік, коли Марс буде перебувати в активній фазі, ідеально підходить для того, щоб почати втілення в життя найсміливіших планів.
5. Доглянутий
Вогненний Півень пишається своєю зовнішністю. Його величної статі і гордою ходою можуть позаздрити абсолютно все. Він завжди намагається приділяти своїй зовнішності достатню кількість часу і сил, щоб завжди виглядати чарівно. Доглянутий зовнішній вигляд дозволяє Півневі відчувати себе впевнено і чарівно.
6. Глава сім’ї
Він є справжнім главою сім’ї. І це відображається не тільки в забезпеченні своїх рідних всім необхідним, але і в наведенні порядків у будинку, де всі слухають його беззаперечно.
 7. Упертий диктатор
Крім позитивних якостей, у Вогняного Півня є і негативні сторони. Справа в тому, що зі своєю сім’єю він проявляє себе як справжній тиран. Він упевнений, що завжди правий. Тому все повинно виконуватися саме так, як цього хоче Червоний Півень. І хоча він може спокійно вислухати співрозмовника, але в наслідок все станеться так, як він сказав.
8. Талановитий
Люди, народжені під знаком Півня, зазвичай дуже талановиті. Особливо це проявляється в музиці і літературі. Так що 2017 рік відмінно підходить для того, щоб зайнятися творчою діяльністю.

Дізнайтеся:

2017 – рік Червоного Вогняного Півня

2017 рік - рік якої тварини? Зустрічаємо Вогняного Півня

Вогняний Півень – непохитний, гордий і зухвалий лідер


Немає коментарів:

Дописати коментар