четвер, 23 березня 2017 р.

Фотовиставка Юрія Коноваленка

«Рідної землі чарівність…»
ФОТОВИСТАВКА В БІБЛІОТЕЦІ

В Доманівській центральній районній бібліотеці з 21 березня  діє персональна виставка фотографа Коноваленка Юрія «Рідної землі чарівність…». Впевнено можна сказати, що захоплення фотографією – одна з найулюбленіших справ життя Юрія Павловича. І щоб не відбувалось у нашому селищі і навколо нього – все відображено на фото та відео нашого майстра своєї справи. Ще з юних років у Юрія Коноваленка осіла в душі справжня пристрасть до фотографії. Народився, жив, навчався в селі Прибужжя Доманівського району. У шкільні роки, починаючи з 6-7-го класу відвідував гурток з фотографування, і відтоді цієї справи не залишав. 
І скільки б не було у нього професій:  водій, викладач автосправи, будівельник-крановщик у далекій Якутії, улюблена справа завжди  займала вагоме місце. Самотужки вдосконалювався, були і спроби самостійної зйомки фільму. Навчався, підвищував професійний рівень у Московському заочному університеті мистецтв.  Це мабуть і вирішило подальше життя і долю. 
З 1989 року працював  фотографом у редакції місцевої газети «Трибуна хлібороба», часом викладав справу у Будинку дитячої творчості. Мало хто знає і про власну колекцію фотоапаратів, адже фотоапарат для нього справжній друг і помічник, рідко можна побачити Юрія Павловича без нього. На теперішній час вже на пенсії, але улюблена справа – завжди попереду – відкрив власну справу «ФОТОГРАФ». На його фото зафіксовані всі миті життя нашого селища, односельці, чарівні куточки природи, найпотаємніші куточки рідного краю здаються найдивовижнішими та найріднішими.
Запрошуємо до перегляду!



Відео Ю. Коноваленка:

Відео Ю. Коноваленка: https://ok.ru/profile/561100782816


Підготували: методист центральної районної бібліотеки Н. Слюсарова, бібліотекар ЦБ Л. Даниленко

Немає коментарів:

Дописати коментар