суботу, 19 листопада 2016 р.

Новинки абонементу_16_2

 ПРИЄМНОГО ВАМ ЧИТАННЯ!

До вашої уваги новинки абонементу


Дереш Л. Остання любов Асури Махараджа [Текст]. Роман. – К.: Нора-Друк, 2013. – 226 с. – Читацький клуб.
Це алегорична історія про демона, який вирішив покинути розкіш нижніх світів заради любові до сліпої дівчини з України, що мешкає в самому серці Нью-Йорка.
Протистояння напівбогів і демонів, демонстрації на Уолл-стріт і харизматичні проповідники, метафізичні запитання і смачні історії з лівообертальних світів (толерантна назва пекельних планет) — все це у новому романі Любка Дереша про любов, від якої тане серце.


Кокотюха А.А. Адвокат із Личаківської [Текст]: роман / Андрій Кокотюха; худож.-оформлювач Л.П. Вировець. – Харків: Фоліо, 2015. – 283 с. – (Ретророман).
 Ретрокнига «Адвокат із Личаківської» переносить читача на початок ХХ століття, а саме 1908 рік та розповідає про молодого киянина Клима Кошового, який дивом вирвався з тюрми й тікає від переслідувань царської влади до Львова. Але й тут його заарештовує поліція - біля трупа відомого адвоката Євгена Сойки. Покійний мав у місті сумнівних друзів та могутніх ворогів. Самогубство — чи вбивство?


Палинський В. Бібліотекар [Текст]: новели й оповідання. – Львів: Апріорі, 2013. – 244 с.
Нова книжка прози відомого українського письменника Віктора Палинського - це ще одна нагода для шанувальників вишуканої літератури отримати справжню насолоду від читання, поринувши у світ невичерпної уяви та даровитого хисту. Його герої екстравагантні та несподівані, а їхні світи - можливості магічних перевтілень, містичних пошукувань. Звернімося до „Бібліотекаря"!


Роздобудько І. Ґудзик-2. Десять років по тому [Текст].  Роман. – К.: Нора-Друк, 2013. – 320 с. – Читацький клуб.
Колись він втратив все: кохану людину, смак до життя, сенс працювати в країні, що поволі котиться в прірву... Але життя не зупинилося. Улюблені герої знову зібралися разом: Денис, Ліка, Єлизавета Тенецька. Десять років по тому...


Суворов В. ЇЇ ім’я було Татьяна [Текст] / Віктор Суворов. – К.: Гамазин, 2013. – 380 с.: іл.(Серія «Нетабачна історія»).
"Віктор Суворов (Володимир Рєзун) - письменник, історик, дослідник, у минулому - розвідник, капітан ГРУ. Автор історичних бестселерів «Криголам», «Акваріум», «День "М"». Ворог Радянського Союзу, заочно засуджений до розстрілу Персона нон ґрата в пострадянських країнах.
«Її ім'я було Татьяна» - це найсвіжіший твір автора, який українці мають змогу прочитати одними з перших у світі. Як і чому генерал Жуков скинув ядерну бомбу на власну армію та підірвав власний лінкор? Як Хрущов прийшов до влади? Як Радянський Союз уник китайського варіанту модернізації соціалізму? Чому збирався закидати Європу ядерними бомбами і захопити її?.. Відповіді на ці та багато інших питань ви знайдете в цій книзі.


Суворов В. Облом [Текст] / Віктор Суворов. – К.: Гамазин, 2015. – 312 с.: іл.(Серія «Нетабачна історія»).
У 1957 році сталася подія світового масштабу – прогресивний люд вітав запуск першого штучного супутника Землі. Того ж року на батьківщині космічного досягнення ще однієї переломної події вдалося уникнути. Факти свідчать, що у СРСР готувався державний переворот, до влади мав прийти Г.К. Жуков, та щось не вдалося – задум Маршала Перемоги «обламався»…


Суворов В. Остання Республіка  [Текст] / Віктор Суворов. – К.: Гамазин, 2015. – 420 с.: іл.(Серія «Нетабачна історія»).
Автор знаменитого «Криголама», який свого часу спровокував гостру дискусію не лише в наукових, а й громадських колах, у цій книзі ставить нові сміливі запитання.
Чому Сталін відмовився приймати Парад Перемоги і ніколи не носив переможних нагород? Для чого комуністичним вождям була необхідна Світова революція? Чи справді Сталін був неготовий до війни з Гітлером? У кого були кращі союзники? Хто і для чого поширював міф про непідготовленість СРСР до війни і недалекоглядність радянського керівництва? Відповіді змусять замислитися.
Книга розрахована на широке коло читачів.


Чемерис В.Л. Ярославна [Текст] / Валентин Чемерис; худож.-оформлювач О.Д. Кононученко. – Харків: Фоліо, 2015. – 508 с.  – (Історія України в романах).
Ярославна – одна з найвидатніших постатей Київської Русі, донька галицького князя Ярослава Осмомисла й дружина князя Ігоря Святославовича. Відомі й невідомі перипетії її життя та любові вже дев’ять століть хвилюють всіх, хто не байдужий до історії рідної країни. А взагалі-то «Ярославна» – це роман про княжі міжусобиці, що колись підірвали Русь і загрожують Україні зараз, це розповідь про віковічну боротьбу з кочівниками. Саме тому роман Валентина Чемериса переповнений динамічними і бурхливими пригодами, пов’язаними з походом князя Ігоря.

Немає коментарів:

Дописати коментар