середу, 2 листопада 2016 р.

Коломійчук Богдан

Гостросюжетні та загадкові романи
 від Богдана Коломійчука

Богдан Коломійчук - український письменник, журналіст, актор.
Народився 1984 року на Хмельниччині. У 2006 р. закінчив Львівський університет ім. Івана Франка. Займається арт-менеджментом, захоплюється історією Львова.

Коломійчук, Б. Таємниця Єви / Богдан Коломійчук; худож. - оформлювач О. Д. Кононученко. - Х.: Фоліо, 2015. - 347 с.

«Таємниця Єви» - це збірочка детективних та авантюрних оповідань, події в яких відбуваються на початку двадцятого століття. За допомогою цієї  книжки можна здійснити мандрівку в минуле - таємничий Львів, Трускавець, замок графа Шенборна у Карпатах та маєток Четвертинських на Волині. До того ж у цій книжці таємниць хоч греблю гати. А ще, звісно, на чільному місці і таємниця жінки.
Адже головні героїні оповідань – здебільшого жінки, до того ж сильні особистості, які на початку двадцятого століття вимагали до себе іншого ставлення, не хотіли бути просто додатками до чоловіків, а бажали самостійності. Тож не дивно, що зрештою незабаром з’явилося таке явище як фемінізм. 

Коломійчук, Б. Людвисар. Ігри вельмож / Богдан Коломійчук; худож. - оформлювач О. Д. Кононученко. - Х.: Фоліо, 2014. - 347 с.

Дія роману відбувається у другій половині XVI сторіччя у Львові. На прохання бургомістра Якуба Шольца місцевий лікар Домінік Гепнер влаштовує… публічний розтин людського тіла.
А уночі обурений єпископ тягне бургомістра на Личаківський цвинтар, щоб вистежити того, хто розкопує могили. Бо є підозра, що займається цим сам лікар Гепнер… І це тільки початок таємничої, загадкової та містичної історії.


Немає коментарів:

Дописати коментар